Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

Adatvédelmi irányelvek

Tájékoztatjuk Önt, hogy az Ön által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülhetnek. Ön részvételi szándékával kifejezett hozzájárulását adja személyes adatainak a Honlap tulajdonosa általi nyilvántartásához és kezeléséhez. Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes.

A www.konnyugyorsreceptek.hu mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A webhely oldalait bármiféle információ megadása nélkül látogathatja. Azonban a nyereményjátéknál, hírlevélre való feliratkozásnál, szavazásnál illetve az adminhoz szükség van bizonyos adatokra, amelyeket a rendszer eltárol. Regisztrációnál, hírlevélre való feliratkozásnál minden esetben jóváhagyást kérő üzenetet küldünk.

1. A www.konnyugyorsreceptek.hu csak azokat a személyi adatokat gyűjti össze, amelyeket Ön önként bocsát rendelkezésünkre. A személyi adatok olyan információk, melyek segítségével azonosítható az adott felhasználó.
2. A felhasználó tájékoztatást kaphat különleges ajánlatokról, frissített adatokról és a www.konnyugyorsreceptek.hu legújabb szolgáltatásairól. Értesítést bármikor lehet kérni, és bármikor le is lehet mondani. A www.konnyugyorsreceptek.hu által szervezett nyereményjátékok nyertese hozzájárul a nevének közléséhez.
3. A jelen webhelyen gyűjtött azonosításra alkalmas adatokat a www.konnyugyorsreceptek.hu nyilvántartásba veheti és feldolgozhatja azokat. E webhely használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatai ilyen módon feldolgozásra kerüljenek.
4. A www.konnyugyorsreceptek.hu webhelye azonosításra alkalmas adatokat nem ad el és nem ad bérbe másoknak.
5. A www.konnyugyorsreceptek.hu csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait, illetve akkor, ha jóhiszeműen meggyőződött arról, hogy az információ a következőkhöz szükséges:
- az www.konnyugyorsreceptek.hu webhelyeihez fűződő jogok vagy tulajdon megvédése érdekében.
- abban a sürgős esetben, ha meg kell védeni a www.konnyugyorsreceptek.hu felhasználóit, webhelyeit, illetve a nyilvánosság személyes adatait.
6. A www.konnyugyorsreceptek.hu webhelyéről elérhető más webhelyekre nem vonatkoznak a www.konnyugyorsreceptek.hu adatvédelmi előírásai. Azt tanácsoljuk, hogy tanulmányozza az ily módon elért egyéb webhelyek adatvédelmi nyilatkozatait is, így tudomást szerezhet az ott alkalmazott adatgyűjtési, adat-felhasználási és adatkiadási gyakorlatról.
7. A www.konnyugyorsreceptek.hu webhelye a rendelkezésre bocsátott személyi adatokat a fent felsorolt esetektől eltekintve az Ön engedélye nélkül nem adja át másoknak, és csakis a fent ismertetett célokra használja fel.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII.törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről az Ön részére értesítést küld.
A weboldal használata egyben a feltételek elfogadását is jelenti.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Az adatvédelmi irányelvek és a jogi nyilatkozat utolsó módosítása: 2011. október 07.

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020