Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

Főoldal

Cseh kókuszus kuglóf

1.A liszt kivételével az összes alapanyagot összekeverem. Hozzáadom a lisztet. Fél óráig pihentetem.
2.Diónál nagyobb nagyságú golyókat formálok belőle és kis fémkosár formába, ...

Elkészítési idő: 75 - 90 perc
Nehézség: közepes

bővebben...


Legfrissebb receptek

Kakaós vaníliás tekercsek

Kakaós vaníliás tekercsek

A tojást a cukrokkal kihabosítjuk. A napraforgóolajat, és a tejet hozzáöntjük. A kétfajta lisztet kimérjük, a sütőport, szódabikarbónát is és hozzáadjuk. Elkeverjük simára. Kettéválasztjuk egy másik tálba, és a kakaóport ...

bőveben »

Megtekintve: 508 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: könnyű
Mákos krémes   (20x30 xm)

Mákos krémes (20x30 xm)

A mákos részhez a száraz anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a tojást, tejet, vajat és sütőpapírral bélelt tepsire simítjuk. A piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, beleszitáljuk a lisztet, simára keverjük, és a ...

bőveben »

Megtekintve: 727 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Diós-mascarponés piskótatekercs

Diós-mascarponés piskótatekercs

A piskótához a tojások fehérjét pici sóval keményre verjük, hozzáadagoljuk a cukrot, majd egyenként a tojások sárgáját, végül beleszitáljuk a lisztet. Papírral bélelt nagy gáztepsin 180 C fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. ...

bőveben »

Megtekintve: 789 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: közepes
Almás falatok

Almás falatok

A tésztához a tojást,sót, olajat, cukrot simára keverünk, hozzáadjuk a joghurtot, majd a lisztes sütőporral együtt rugalmas tésztát gyúrunk. Az almát megpucoljuk, lereszeljük, a cukorral felfőzzük, hozzáadjuk a vajat, fahéjat, ...

bőveben »

Megtekintve: 1 514 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Krumplis puffancs

Krumplis puffancs

Az elő tésztát összekeverjük, és kb. 40-45 percet érni hagyjuk. Ha az idő letelt a főtészta hozzávalóival rugalmas tésztát készítünk, majd 30 percet pihentetjük. 12 db 100 gr-os darabokra osztjuk, gömbölyítjük, kicsit ...

bőveben »

Megtekintve: 1 822 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Nyuszi kosár

Nyuszi kosár

A tojások sárgáját 3 kanál cukorral kikeverünk habosra. A fehérjéket pici sóval keményre verjük, majd hozzáadunk 1 kanál cukrot. Óvatosan a tojássárgához keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos, kakaós lisztet. ? Papírral ...

bőveben »

Megtekintve: 1 272 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Krémes piskótacsók

Krémes piskótacsók

A piskótához a tojások fehérjét pici sóval keményre verjük, fokozatosan hozzáadva a cukrot. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, az olajat, a tejet, majd bele szitáljuk a lisztet. Papírral bélelt nagy méretű tepsibe simítjuk ...

bőveben »

Megtekintve: 1 930 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Pihe-puha sós stangli

Pihe-puha sós stangli

750-800 gr liszt 500 ml langyos víz 8 gr száraz élesztő 1 tk cukor 100 ml olaj 1 teáskanál só Spiccelni: 3 kanál liszt 1 kanál só pici szódabikarbóna

bőveben »

Megtekintve: 1 171 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: könnyű
Fahéjas fátyolkalács

Fahéjas fátyolkalács

Egy műanyag tálban a tejet, a vajat és a cukrot felmelegítjük mikrohullámú sütőben. 2. Ezután kevergessük egy  villával simára, hogy a cukor feloldódjon. 3. Mérjük bele a tálba a lisztet, a sót, a tojást, a cukrot, majd az ...

bőveben »

Megtekintve: 1 081 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Darálós keksz ( a jó öreg süti)

Darálós keksz ( a jó öreg süti)

A hozzávalókat összedolgozzuk, elfelezzük, az egyikhez hozzáadunk 2 kanál kakaót+pici tejet. 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Utána ? ledaráljuk?. Előmelegített 180 C fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.

bőveben »

Megtekintve: 1 362 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes

Legutóbb olvasott receptek

Katalin kocka

Katalin kocka

A tészta hozzávalóiból rugalmas tésztát gyúrunk, folpacka csomagolva hideg helyen kicsit pihentetjük. Zsírozott tepsi hátán  3 lapot sütünk (200 C fok 10 -12 perc). A töltelékhez a vajat habosra keverjük a cukorral, majd a többi ...

bőveben »

Megtekintve: 2 698 alkalommal Elkészítési idö: 105 - 120 perc Nehézség: közepes
Bolgár sült csirke

Bolgár sült csirke

Először elkészítjük a paradicsomos szószt, amiben a csirke omlósra fog puhulni. A vöröshagymát apróra vágva pici olajon megpároljuk és a végén hozzáadjuk a fokhagymát is. Rátesszük a sűrített paradicsomot, 1-2 percig ...

bőveben »

Megtekintve: 9 446 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Újburgonya patiszonnal, uborkasalátával

Újburgonya patiszonnal, uborkasalátával

Elkészítése: A burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük. A hagymát kockára vágjuk és olajon pirítjuk hozzáadjuk az apróra vágott zöltség levelet kavargatjuk, majd elzárjuk a tűzhelyet és hozzáadjuk az ...

bőveben »

Megtekintve: 10 847 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Diétás sajtos túrókrém

Diétás sajtos túrókrém

Az összes hozzávalót összekeverjük, és pár órás hűtés után fogyasztható.

bőveben »

Megtekintve: 11 598 alkalommal Elkészítési idö: alig 15 perc Nehézség: egyszerű
Sajtos ( öreg tésztás) stangli

Sajtos ( öreg tésztás) stangli

Bedagasztani, kelni hagyni. 8-10 db-ra venni, gombócokat gyúrni. Oválisra nyújtjuk, feltekerjük, tojással lekenve, sajttal lehet szórni, mehet a papírral bélelt tepsibe .Megint keleszteni. Végül 200 C fokos gőzös sütőben kb. 30 perc ...

bőveben »

Megtekintve: 6 287 alkalommal Elkészítési idö: 75 - 90 perc Nehézség: könnyű
Epres-mascarponés, tejszínes szelet

Epres-mascarponés, tejszínes szelet

Elkészítése: A tojások fehérjét a sóval felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. A tojások sárgáját elkeverjük az olajjal, aztán hozzáadjuk a habhoz és addig keverjük, amíg a habbal elkeveredik és ehhez ...

bőveben »

Megtekintve: 11 260 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: könnyű
Tejfölös bableves

Tejfölös bableves

első lépes: A babot előző este beáztatom, majd főzés előtt átöblítem. A füstölt húst ha erősen füstölt, akkor előáztatom, ha nem túl sós, akkor csak nagyobb kockákra vágom. második lépés: A babbal együtt egy lábosba ...

bőveben »

Megtekintve: 12 612 alkalommal Elkészítési idö: 75 - 90 perc Nehézség: könnyű
3 perces mikrós süti

3 perces mikrós süti

A lekvár kivételével az összes felsorolt hozzávalót összekeverjük egy kb. 15 cm-es átmérőjű műanyag, mély tálkában, majd 3 percre a mikróba tesszük. Amikor elkészült, kiborítjuk egy tányérra, megszórhatjuk porcukorral ...

bőveben »

Megtekintve: 23 964 alkalommal Elkészítési idö: alig 15 perc Nehézség: egyszerű
Monstrum hambi, az 5 kilós házi hamburger

Monstrum hambi, az 5 kilós házi hamburger

1. A bucihoz a hozzávalókat összegyúrjuk, 1 órán át meleg helyen pihentetjük, lisztezett deszkán újra átgyúrjuk, majd még egy órát letakarva pihentetjük. Ezután tetejét vajjal megkenve, szezámmal szórva 25 percig 180 C-on ...

bőveben »

Megtekintve: 3 341 alkalommal Elkészítési idö: 120 percnél több Nehézség: közepes
Rákóczi túrós

Rákóczi túrós

1. Elkészítünk egy kivajazott enyhén lisztezett tepsit. 2. A tészta elkészítéséhez a lisztet a sütőporral elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és konyhai robotgépdagasztó spiráljával ...

bőveben »

Megtekintve: 44 942 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: könnyű

Aktuális receptek

Rízskók

Rízskók

1. A tejet felteszem főni, beleöntöm a vizet, belereszelem a citromhéját. 2. Hozzáadom a vaníliacukrot, sót, 10 dkg cukrot. 3. A felforralt tejbe beleteszem a megmosott rizsát. Állandó kavargatás mellett, 15 percig főzöm. 4. ...

bőveben »

Megtekintve: 26 836 alkalommal Elkészítési idö: 75 - 90 perc Nehézség: egyszerű
Vaníliás metélt gyümölcsökkel töltve, rétestésztában sütve

Vaníliás metélt gyümölcsökkel töltve, rétestésztában sütve

A túrót áttörjük, a cukrozott gyümölcsöt kis kockákra vágjuk, a mazsolát beáztatjuk. A citromot megmossuk, héját lereszeljük. 1.Két tojásból a liszttel, csipet sóval víz nélkül közepes keménységű tésztát gyúrunk ...

bőveben »

Megtekintve: 14 064 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Szilvás krémes

Szilvás krémes

1. A tésztát összeállítjuk, majd három lapot sütünk belőle külön-külön. 2. A szilvás krémhez a szilvát apróra vágjuk és a cukros, fahéjas vízben puhára főzzük. A szilvalében megfőzöm a pudingot. Ha kihűl a puding, ...

bőveben »

Megtekintve: 7 327 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: könnyű
Hatlapos

Hatlapos

A hozzávalókból tésztát készítünk annyi tejjel, hogy laza tésztát kapjunk. 6 részre osztjuk, téglalap alakúra nyújtjuk és a felfordított tepsin hirtelen világosra sütjük. A krém hozzávalóiból krémet főzünk. A lisztet ...

bőveben »

Megtekintve: 47 725 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Karácsonyi csillagok

Karácsonyi csillagok

1.A tojássárgákat a cukorral,vaníliás cukorral, citromlével fehéredésig keverjük. Langyos tejben megfuttatjuk a szalalkálit és azt is hozzáöntjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük,majd szintén hozzáadjuk. (egy keveset ...

bőveben »

Megtekintve: 10 672 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: egyszerű
Piskóta tekercs

Piskóta tekercs

A tojás fehérjéket kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot. Ezután egyenként a tojássárgákat is közé keverjük. végül a lisztet és a sütőport is beleforgatjuk. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. sütőpapírral ...

bőveben »

Megtekintve: 7 360 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: könnyű
Tejszínes tiramisu

Tejszínes tiramisu

Megfőzzük a pudingot. Gőz fölött megolvasztjuk a fehér csokit, hagyjuk kihűlni. Amíg kihűl a puding, addig felverjük a tejszínhabot, majd belekeverjük a mascarponét, a cukrot és a fehér csokit. A kávéba beleöntjük a rumaromát ...

bőveben »

Megtekintve: 9 122 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: egyszerű
Fordított almás

Fordított almás

Tepsit kibéleljük alufóliával, vagy sütőpapírral, alját megszórjuk kristálycukorral, és fahéjjal. Erre fektetjük az alma szeleteket. 6 tojás sárgáját a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tojásfehérje felvert habját, és a ...

bőveben »

Megtekintve: 14 528 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Olívabogyós pecsenye

Olívabogyós pecsenye

A húst csíkokra vágjuk. A szalonnát felaprítjuk. A hagymát felkarikázzuk. Az olívabogyót négy részre vágjuk. A szalonnát az olajon megpirítjuk, majd a póréhagymát is. Ezután a hús mindkét oldalát lisztbe mártjuk, mikor ...

bőveben »

Megtekintve: 6 515 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Császárszelet

Császárszelet

A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, megsózzuk és lisztbe forgatjuk. Nagy lábasban kevés olajat hevítünk, a húsok mindkét oldalára barna kérget sütünk, kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsírban egy kanálnyi lisztet ...

bőveben »

Megtekintve: 13 682 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes

Hasznos olvasmányok

Szilva

Az egyik legigénytelenebb és leggyakoribb gyümölcsünk. Tudósok rávilágítottak, egy szem szilva legalább annyi antioxidánst és vitamint tartalmaz, mint egy marék áfonya.

tovább »

Hatékony koleszterinszint csökkentő

Ez a recept - állítólag - határos módon gyógyítja az egész testet, (elkészítettük). A receptet kardiológusok és onkológusok állították elő, hogy segítséget nyújtsanak a betegek kezelésében. Erősíti a szívet, szó szerint gyógyítja a májat, megvédi az agyat, megakadályozza a szívelégtelenséget, és bizonyos esetekben hatékony a rákkal szemben.

tovább »

Sóska

A mezei sóska mindenhol megtalálható. Már kora tavasztól fogyaszthatjuk, így immunerősítő tulajdonságának köszönhetően a téli hónapok után növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni védekező-képességét, így kiváló immunerősítő tulajdonságú.

tovább »


A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020