![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 149 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 20 151 alkalommal Továbbküldve: 1 ismerősnek Elmentette: 1 látogató Értékeld te is a receptet: |
Az almát meghámozzuk, majd lereszeljük.
Egy lábasba kevés olajat öntünk, majd a levétől kinyomkodott almát beletesszük, hozzáadjuk ízlés szerint a cukrot és a fahéjat.
Puhára pároljuk, majd a mazsolát is hozzáadjuk.
A tésztához valókat összegyúrjuk, kétfelé vesszük, majd lisztezett nyújtólapon kinyújtjuk.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A tészta egyik felét a tepsibe tesszük.
Rásimítjuk a tölteléket.
Rátesszük a másik kinyújtott lapot.
Tetejét megkenjük tejjel, majd villával megszurkáljuk.
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 175 °C
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |