![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 228 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 22 543 alkalommal Továbbküldve: 1 ismerősnek Elmentette: 2 látogató Értékeld te is a receptet: |
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Olajat felforrósítjuk, ebbe tesszük a húst, és hirtelen fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáreszeljük, a fokhagymát, és kis lángon folytatjuk a hús sütését, amíg megpuhul. Ne süssük pirosra, mert akkor megkeményedik. Maradjon világos és puha.
Amíg a hús sül, elkészítjük a habarást. A tejfölt simára keverjük a liszttel és a mustárral,majd 1-2 dl vízzel hígítjuk, és a húshoz öntjük. Néhány percig forraljuk, amíg picit krémszerűvé sűrűsödik. Közben néhány csepp citromlevet adunk hozzá , és utána sózzuk.
A tésztának feltesszük a vizet forrni, majd beleöntjük, ha megfőtt leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük.
Tetejére reszelt sajtot szórunk.
főzési idő:
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |