Még egy recept, látta már?

Édes őszi kekszek glutén- és laktózmentesen

Megtekintve: 3175 alkalommal

Elkészítési idö: 45 - 60 perc

Nehézség: egyszerű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Darálós keksz ( a jó öreg süti)
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (4,0 pont)Recept

Darálós keksz ( a jó öreg süti)

Elkészítési idő: 60 - 75 perc

Nehézségi szint: közepes

Árkategória: olcsó

Elkészítve: 65 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 2 641 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 0 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (12 személyre):

  • 70 dkg liszt
  • 20 dkg margarin (zsír)
  • 25 dkg cukor
  • 2 tojás
  • 2 vaníliás cukor
  • 1 sütőpor
  • kevés tej

Elkészítés:

A hozzávalókat összedolgozzuk, elfelezzük, az egyikhez hozzáadunk 2 kanál kakaót+pici tejet. 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
Utána ? ledaráljuk?. Előmelegített 180 C fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.

sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C

Személyes jótanács:

Finom, dobozban sokáig eláll.


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Aprósütemény recept

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020