Még egy recept, látta már?

Diétás almakrém

Megtekintve: 15893 alkalommal

Elkészítési idö: 30 - 45 perc

Nehézség: könnyű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Főzőkolbász töltve
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (3,0 pont)Recept

Főzőkolbász töltve

Elkészítési idő: 15 - 30 perc

Nehézségi szint: egyszerű

Árkategória: olcsó

Elkészítve: 164 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 9 555 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 1 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (2 személyre):

  • két nagy db főzőkolbász,
  • 10 dkg húsos szalonna,
  • 1 db fehér paprika,
  • 1 db erős paprika,
  • fokhagymakrém
  • 5 dkg sajt

Elkészítés:

A főzőkolbászt keresztben bevagdossuk, minden bevágásba teszünk felváltva, szalonnát, szelet sajtot, paprikát és erős paprikát, a tetejét megkenjük fokhagymakrémmel. Egy sütőtál alját meglocsoljuk kevés olajjal, beletesszük a főzőkolbászokat és pár perc alatt megsütjük.

sütési idő:
sütési mód: légkeverés
sütési hőfok: 180 °C
tepsi mérete: 20 cm

Személyes jótanács:

Gyors és nagyon finom vacsora.


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Egyéb egytálételek

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020