![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 333 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 11 423 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
Előmelegítjük a sütőt.A tészta hozzávalóit egy tálba öntjük és kb. 3 percig a magas fokozaton robotgéppel összekeverjük. Egy téglalap alakú tepsibe töltjük, alá sütőpapapírt rakunk. 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
Krém:Jól megmossuk a ribizlit,majd aprítóval felaprítjuk. A hideg cukrászhabot a cukorral és a habfixálóval,közepes fokozaton,elkezdem felverni robotgéppel,majd lassan hozzáadom a gyümölcsöt.
A felső Aranka krémet a hideg tejjel 3 perc alatt felverem és közben óvatosan hozzáadom a fél csomag habfixálót.
A végén a tésztára kenem a ribizli krémet,majd ennek a tetejére az Aranka krémet.
Díszítésnek színes cukorkát tettem rá.
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C
A krémhez a legjobb a ribizli, mert a savanyú íze a vaníliás
krémmel igazán üdítően hat :)
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |