Még egy recept, látta már?

Reszelt málnás süti

Megtekintve: 13666 alkalommal

Elkészítési idö: 60 - 75 perc

Nehézség: könnyű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Frissitő Ribizli Szelet
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (2,7 pont)Recept

Frissitő Ribizli Szelet

Elkészítési idő: 30 - 45 perc

Nehézségi szint: könnyű

Árkategória: közepesen olcsó

Elkészítve: 253 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 10 291 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 0 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (4 személyre):

  • Tészta: 2tojás,6ek tej,6ek olaj,4ek kakaó (a nyuszis kakaóval a legjobb),8ek liszt,8ek cukor,1 csomag sütőpor
  • Krém: 300 g ribizli (fagyasztott is jó), 500 ml cukrászhab,2 csomag habfixáló,4ek cukor (ìzlés szerint tehetünk még hozzá)
  • Felső krém: 1 csomag Vaníliás Aranka krém, fél csomag Habfixáló,300 ml tej

Elkészítés:

Előmelegítjük a sütőt.A tészta hozzávalóit egy tálba öntjük és kb. 3 percig a magas fokozaton robotgéppel összekeverjük. Egy téglalap alakú tepsibe töltjük, alá sütőpapapírt rakunk. 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
Krém:Jól megmossuk a ribizlit,majd aprítóval felaprítjuk. A hideg cukrászhabot a cukorral és a habfixálóval,közepes fokozaton,elkezdem felverni robotgéppel,majd lassan hozzáadom a gyümölcsöt.
A felső Aranka krémet a hideg tejjel 3 perc alatt felverem és közben óvatosan hozzáadom a fél csomag habfixálót.
A végén a tésztára kenem a ribizli krémet,majd ennek a tetejére az Aranka krémet.
Díszítésnek színes cukorkát tettem rá.

sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C

Személyes jótanács:

A krémhez a legjobb a ribizli, mert a savanyú íze a vaníliás
krémmel igazán üdítően hat :)


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Egyéb desszertek

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020