Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
ReceptTejfölös gomba tarhonyával
Hozzávalók (3 személyre):
Elkészítés:A gombafejeket megtisztítom, majd sóval,borssal ízesített vízben puhára párolom.Közben elkészítem a sűrítéshez a pirospaprikás tejfölös mártást.
főzési idő: Személyes jótanács:A gomba mennyisége ennél a receptnél is változó, hisz ha több személyre készül az étel, természetesen több a nyersanyag mennyisége is. Ha valaki siet, akkor elkészíthető konzervből is. Köretnek választható esetleg párolt rizs, vagy burgonyapüré is. |
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |