Még egy recept, látta már?

Almás pite 3

Megtekintve: 22736 alkalommal

Elkészítési idö: 105 - 120 perc

Nehézség: közepes

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Tiramisu
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (3,7 pont)Recept

Tiramisu

Elkészítési idő: 30 - 45 perc

Nehézségi szint: könnyű

Árkategória: olcsó

Elkészítve: 118 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 6 855 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 0 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (4 személyre):

  • 25 dkg babapiskóta
  • 1 rumaroma
  • 2 dl feketekávé
  • 25 dkg tejszínes krémsajt, vagy mascarpone
  • 4 tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 2 evőkanál kakaó

Elkészítés:

A tojássárgáját a porcukorral kikeverjük,majd beletesszük a sajtot, és a felvert tojásfehérjét, simára keverjük.
Hideg kávéba beleöntjük a rum aromát,majd a piskótákat egyenként beleforgatjuk és szögletes tál aljába tesszük.Ráöntjük a krém felét, majd újból egy réteg piskótát.
Végül befedjük a maradék krémmel, megszórjuk kakaóval.
Hűtőbe tesszük 2-3 órára.

Személyes jótanács:


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Tiramisu recept

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020