Még egy recept, látta már?

Az Én saját emeletes tortám

Megtekintve: 13092 alkalommal

Elkészítési idö: 120 percnél több

Nehézség: közepes

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-A mama krémese
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (4,3 pont)Recept

A mama krémese

Elkészítési idő: 30 - 45 perc

Nehézségi szint: könnyű

Árkategória: olcsó

Elkészítve: 247 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 13 139 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 0 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (4 személyre):

  • 1 cs leveles tészta
  • 6 db tojásfehérje
  • 30 dkg cukor
  • 3 cs vaníliás pudingpor
  • 5 dl víz
  • pici só

Elkészítés:

A leveles tésztából 2 lapot sütünk. Sütés előtt benyomjuk (vágjuk) a szeletekhez.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és beletesszük a 15 dkg cukrot, azzal is verjük. A vízzel a pudingot felfőzzük, és a cukor maradék részét is beletesszük. Még melegen belekeverjük a tojásfehérjét. Jól átkeverjük, majd a kihűlt lapokra még melegen rákenjük. Végül a tetejére rárakjuk a másik lapot. Megporcukrozzuk.

Személyes jótanács:


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020