![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 75 - 90 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 94 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 3 891 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
1. Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot) habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat és a vanília aromát. Egy percig kevergetjük.
2. Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit és simára keverjük. Spatulával hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt tejcsokit is.
3. Egy 25*20 cm-es formát sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a csokis masszát, majd előmelegített sütőben 170 C°-on 20 percig sütjük, ezután sütőrácson langyosra hűtjük.
4. A browniet összemorzsoljuk és ha nem formázható könnyedén, egy kis olvasztott margarint öntünk hozzá. Gömbölyű golyócskákat formázunk belőle, és hurkapálcára szúrjuk, hungarocellbe állítjuk.
5. A fehércsokit megolvasztjuk, pár csepp ételfestéket csepegtetünk bele. Picit megkuszáljuk, majd egyenként megforgatjuk benne a golyócskákat és hagyjuk készre dermedni.
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 170 °C
Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)
Egyéb kategóriák:
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |