![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 395 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 18 723 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
Az almát cikkekre vágjuk, meghámozzuk és lereszeljük.
Kifacsarjuk a fél citromot.
Ha kész, az almát meglocsoljuk a citromlével, és összekeverjük. Nem nyomkodjuk ki az alma levét!
Hozzáadjuk a folyékony édesítőszert, elkeverjük, majd feltesszük főni, és fedő alatt, időnként megkavarva megpároljuk.
A narancslébe belekeverjük a pudingporokat.
Ha az alma már kezdi elfőni a levét és ”főzelékesedik”, lejjebb vesszük a lángot, és hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, majd felfőzzük.
Időnként megkevergetve kihűtjük.
Sütemények krémjeként is felhasználható, de pohárkrémként is megállja a helyét!
főzési idő:
További diétás receptek:
dietasmindennapok.blogspot.hu
facebook.com/dietasmindennapok
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |