![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 228 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 11 861 alkalommal Továbbküldve: 2 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A karfiolt megpucoljuk, megmossuk, szétszedjük nagyobb rózsákra és feltesszük sós vízbe főni (míg meg nem puhul).
A csirkemellet megmossuk, felvágjuk vékony szeletekre sózzuk, borsozzuk, belisztezzük és egy kis olajon félkészre sütjük. Egy kiolajozott tepsibe beletesszük a csirkemelleket, a tejszínt beízesítjük ízlés szerint (én ízvarázzsal, borssal, fokhagyma porral, petrezselyemmel) és beleütök egy tojást, elkeverem benne. A már kihűlt karfiolokat egyenként ráteszem a csirkékre, majd leöntöm a tejszínnel és végül ráreszelem a sajtot. Előmelegített sütőbe teszem és kb. 30 perc alatt készre sütöm. (fél gázon)
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód:
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |