Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
ReceptMákos koszorú
Hozzávalók (12 személyre):
Elkészítés:A tejben felfuttatjuk az élesztőt, és a többi hozzávalóval bedagasztjuk, a vége felé hozzáadva a meleg margarint. Dagasztótálban meleg helyen a duplájára kelesztjük. Addig elkészítjük a tölteléket. A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd pici forró tejjel kenhető masszává keverjük.
sütési idő: Személyes jótanács: |
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |