Még egy recept, látta már?

Leveles szívek Valentin napra

Megtekintve: 7516 alkalommal

Elkészítési idö: 30 - 45 perc

Nehézség: könnyű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Pihe-puha sós stangli
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (4,0 pont)Recept

Pihe-puha sós stangli

Elkészítési idő: 60 - 75 perc

Nehézségi szint: könnyű

Árkategória: olcsó

Elkészítve: 77 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 4 150 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 0 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (12 személyre):

  • 750-800 gr liszt
  • 500 ml langyos víz
  • 8 gr száraz élesztő
  • 1 tk cukor
  • 100 ml olaj
  • 1 teáskanál só
  • Spiccelni:
  • 3 kanál liszt
  • 1 kanál só
  • pici szódabikarbóna

Elkészítés:

750-800 gr liszt
500 ml langyos víz
8 gr száraz élesztő
1 tk cukor
100 ml olaj
1 teáskanál só

Spiccelni:
3 kanál liszt
1 kanál só
pici szódabikarbóna

sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 190 °C

Személyes jótanács:

Nagyon finom, pihe-puha mint a pamut.


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Egyéb kelt tészta recept

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020