Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
ReceptTeljes kiőrlésű stangli
Hozzávalók (8 személyre):
Elkészítés:Az élesztőt kis langyos vízben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval rugalmas ?kissé lágyabb- tésztát gyúrunk. ( én dagasztó gépbe teszem). Kiolajozott kelesztőtálba tesszük, és hűvös helyre ( spajzba) tesszük egy éjszakára. Másnap reggel 8 darabba vesszük, ovalisra nyújtjuk, olajjal megkenjük, feltekerjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Ismét kelesztjük, majd 220 C fokos sütőben ( gőzös) szép pirosra sütjük.
sütési idő: Személyes jótanács:Nagyon finom, puha, nem ( nehéz ) ?sűrű? . |
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |