Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
ReceptTésztasaláta
Hozzávalók (4 személyre):
Elkészítés:Legelőször a tésztát főzöm ki, majd megpárolom a zöldségkeveréket, amit csak a párolás után sózok meg, a zöldségek megkeményedésének elkerülése végett. Közben feldarabolom a csirkemellsonkát és a lila hagymát, majd kikeverem a mustáros és tejfölös egyveleget. Miután minden kész, összekeverem a hozzávalókat, ráöntöm a tejfölös-mustáros elegyet, és sózom és borsozom, természetesen ügyelek arra, hogy ne használjak túl sok sót. Ebből a mennyiségből mi hárman eszünk, még marad is ki egy adag. Egy adag persze nagyban függ az étkezők étvágyától is, tehát a megadott mennyiségek igény szerint változtathatók. Gyakran szoktam készíteni, mert könnyű és mégis laktató. csirkemellel és virslivel is helyettesíthetjük.
főzési idő: Személyes jótanács:A hozzávalók variálhatók, bármilyen zöldséget felhasználhatunk hozzá, illetve a sonkát csirkemellel és virslivel is helyettesíthetjük. |
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |