![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 60 - 75 perc Nehézségi szint: közepes Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 85 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 2 794 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A mákos részhez a száraz anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a tojást, tejet, vajat és sütőpapírral bélelt tepsire simítjuk. A piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, beleszitáljuk a lisztet, simára keverjük, és a mákos részre simítjuk, 180 C fokon kb. 25 perc alatt megsütjük. Tálcára borítjuk, ( a piskóta lesz alul). A krémhez a pudingot megfőzzük a tejben a vajat habosra keverjük a cukorral, majd a hideg pudinggal habosra keverjük. A kihűlt tésztát megkenjük lekvárral, rákenjük a krémet, és tejcsokoládét reszelünk a tetejére. Legalább egy éjszakát a hűtőben tartjuk,
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C
Nagyon finom, mutatós sütemény.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |